Sorosleaks: De geheime agenda van George Soros onthuld

Naamloos.jpg

Naamloos.jpg

Een Oostenrijkse tv-documentaire die aannemelijk maakt dat de ‘spontane’ democratische revoluties die we de afgelopen 10 jaar in allerlei landen op de wereld hebben zien gebeuren , -hoewel geweldloos, in werkelijkheid met heel veel geld vanuit de VS georganiseerde ‘producties’ (en zachte staatsgrepen) zijn, en dat ze weliswaar de installatie van een democratisch bewind tot doel hebben, maar dan wel een dat vooral ook de Westerse commerciële belangen dient.

Deze Otpor beweging was de drijvende kracht achter de val van het Servische bewind van Milosevic en ze heeft nauwe banden met de miljardair George Soros en vandaaruit met onze ‘eigen’ Bilderberg-groep.

U kunt zelf constateren uit andere docu’s en wérkelijke objectieve artikelen op het Net, hoe de Chinese (en voor de Russische zal dat niet anders zijn) commerciële belangen momenteel bezig zijn -op dezélfde manier als het Westen dat heeft gedaan- de commerciële belangen van het Westen en de VS te vernietigen. Dat zou te denken moeten geven over wat het werkelijke belang van ‘commerciële belangen’ is voor de democratie en voor de wereldbeschaving.

Vertaald door Eheu.
Ondertiteling: Observer 1964

Bron : VIMEO & VIMEO

 

3 gedachten over “Sorosleaks: De geheime agenda van George Soros onthuld”

  1. Daar zelf geen bewijs hebt van deze man, kan ik zomaar niet op iemand samen beweringen afgaan? Maar weet wel, dat als je eerlijk handelt je nooit zo rijk kunt Zijn?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s