I Am NOT Black, You are NOT White – These Labels were Made Up to Divide us (video)

Bron : Prince Ea

Advertenties

4 Replies to “I Am NOT Black, You are NOT White – These Labels were Made Up to Divide us (video)”

 1. “half of those watching this” Die slechte indiviualisten die niet mee willen werken aan de cultureel marxistische ideologie, die kunnen we wel labelen.

 2. Het doet me een beetje denken aan een stuk uit The handbook of human ownership van Stefan Molyneux.
  Ik heb dit boek vertaald (min of meer) het is als audiobook en boek te vinden op freedomain radio. In het Engels uiteraard.

  Wat mij in het filmpje op viel is het aanspreken van de mensen die niet mee willen doen, dit deed me denken aan het stukje; er zullen nee zeggers zijn………….

  Politieke correct, cultuur marxisme, social justice wariors. verschrikkelijk……………..
  “We”weten hoe het marxisme eindigde voor mensen die zich ertegen verzetten.

  Dit filmpje is social engeneering…….at it’s finest.

  Maar goed ik zal hier wel worden weggezet als die; That is why half of those watching this will dismiss it or feel resistance.
  Ja en dat mag je niet voelen want dan ben je zondig Dan ben je het zwarte schaap… oh nee er zijn geen zwarte of witte schapen. Je moet gewoon met de kudde mee anders maakt de kudde je af.

  HEERSEN DOOR HET WOORD

  Het geweld van regering kan niets creeren, dus alles wat we kunnen doen is taal manipuleren. Dit wordt “Heersen door het Woord” of HDHW genoemd.

  HDHW bestaat in essentie uit de creatie van nobel klinkende zinnen, die compleet uiteen zouden vallen, door het kleinste rationele of empirische onderzoekje, wat je erop loslaat. Het doel is, om bewoordingen te gebruiken die die klinken als een filmquote uit een B-film, maar dan met vlagen en wimpels.

  Een paar voorbeelden waar we bijzonder trots op zijn:

  “We bouwen een brug naar de 21ste eeuw”
  “(hier de landsnaam) heeft en datum en een bestemming”
  “Geen droom is buiten onze reikwijdte”
  “Wij zijn de mensen die samenkomen in een gemeenschappelijk gedachtengoed”
  “Laten we onze diversiteit vieren”

  In het fabriceren van politieke taal, is het belangrijk om in te spelen op persoonlijke relaties, en te doen alsof de boeren en de schapen allemaal een grote gezellige vrolijke familie zijn. En iedereen die een vorm van skepcisme aan de dag legt, of het er niet mee eens is, is geen “team player”, en wil niet iets nobels, goeds of altruistisch. Bijvoorbeeld:

  Er zullen nee-zeggers onder ons zijn die zeggen dat we deze geweldige dingen niet samen kunnen bereiken, maar ik zeg dat de geschiedenis ze op hun fout zal wijzen, dat de geest van creativiteit en gezamelijkheid nog steeds leeft binnen onze mensen, en dat het laatste/beste hoofdstuk van onze beschaving nog geschreven moet worden! enz, enz, enz.

  Merk op dat er geen substantiele kritiek geuit word (over tegenstanders) maar dat er liever, gladde praatjes, gebezigd worden, die voortdurend lagen legt over de tegenstand, totdat wie er ook maar tegenspreek, niet meer geliefd is.
  (Deze truc word constant verstekt in films, waar alle slechterikken niet leuk worden gevonden, en iedereen de goede jongens mag, de mensen die ooit Socrates gelezen hebben, weten dat het altijd precies het tegenovergestelde is.)

  Nu dat je de top van de politieke macht bereikt hebt is het dus essentieel dat je kalmte, zekerheid, sereniteit, projecteert en alle anderen karakteristieken die eigenlijk compleet ongepast zijn, gezien de bevoorstaande rampen die het belastingvee te wachten staan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s