Muziek : Dio – De Man ft. Glen Faria (video)

“De Man zijn draait voor mij om het ontwikkelen van jezelf, het leren kennen van je verantwoordelijkheden en nastreven van je ambities; volhouden om je doel te bereiken, en het belangrijkste: succesvol worden in waar je voor staat. Deze route van het worden van een jongen tot een man vormt de basis van mijn laatste album en is iets wat ik goed kan terugvinden in de sport: een perfecte metafoor voor een videoclip. Deze clip is voor iedereen van de streets.”

“Waar ik ben opgegroeid kan iedereen De Man worden. Op straat ben je de man als je je ergens vol voor in zet. Het is een status die multi-interpretabel is, waarbij het uiteindelijk gaat om respect van de mensen om je heen met wie je dagelijks hangt.”

In de zwart/wit videoclip van De Man volgen we drie jonge sporters met een doel: de beste worden. Een kickbokser (Tyjani Beztati), een voetballer (Cody Gakpo) en een sprinter (Jay van Brienen); alle drie jongens van de straat, hardwerkend en tegelijkertijd ‘de man’ binnen hun vriendengroep. Het verhaal van Dio kwam in het vizier van sportmerk PUMA, dat zich er samen met het videoproductiebedrijf Since ’88 voor inzette om de visie van Dio om te zetten in beeld; zijn regiedebuut.

Bron :  TopNotch

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s