Selma Eikelenboom : Er zijn jaarlijks ’17.000 sterfgevallen in Nederland door medische fouten, in Amerika is dat een kwart miljoen – RTL LATE NIGHT (video)

Forensisch experts Richard en Selma Eikelenboom halen de ene na de andere doorbraak in spraakmakende moordzaken in de Verenigde Staten, maar er zijn veel ernstigere zaken die eigenlijk de aandacht zouden moeten krijgen.

Bron : RTL Late Night

Advertenties

7 Replies to “Selma Eikelenboom : Er zijn jaarlijks ’17.000 sterfgevallen in Nederland door medische fouten, in Amerika is dat een kwart miljoen – RTL LATE NIGHT (video)”

  1. Blij dat er forensische artsen dit naar buiten blijven brengen! Ben zelf chemisch analist en zie, hoor en vanuit de opleiding leer je genoeg om dit te weten. Was liever ook een chemisch analist die hier iets mee kon gaan doen!!!!
    Want er is niets mooier dan mensenleven reden of achter de waarheid te komen!

  2. We moeten niet te veel generaliseren, onder de vele goede artsen zijn er ook enigen die zich hier schuldig aan maken. Dat wordt dan opgeblazen.

  3. Mijn allerliefste papa is 21 jaar geleden overleden doordat artsen hem maar volpropten met medicijnen, terwijl papa net als ik gewoon allergisch was voor luchtjes, stof, bepaalde voeding. Ik weiger daarom ook te ‘puffen’, omdat een vorige huisarts zonder eerst een longfunctie te hebben uitgevoerd wist te vertellen dat ik astma had en al wat wilde voorschrijven. Na papa’s overlijden kreeg mama van verdriet en stress een iets te hoge bloeddruk. Hup, bloeddrukverlagers, plastabletten. Haar bloeddruk was weer goed maar ….. “U moet de medicijnen wel blijven gebruiken!” En nu ….? Is ze lichamelijk zo aan het aftakelen, dat een nieuwe heup nodig is. Ze is van de generatie, die haar huisarts op zijn woord gelooft. Ik heb er verdriet van. Ook dermatologen met hun contisonensmeerseltjes, waar kleine kinderen later alleen maar nog meer last van hebben. Ga continu in discussie maar bij sommigen helpt het echt niet en kijken ze mij aan van “Heb je haar weer, ze denkt dat ze arts is”.
    Veel respect voor mevrouw Eikelenboom!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s