Brandpunt Reporter – De val van Fred Teeven (video)

Het was hèt politieke drama van dit jaar, de val van justitieminister Opstelten en zijn staatssecretaris Fred Teeven. De laatste sloot een geheime deal met topcrimineel Cees H. – en dacht, naar eigen zeggen, het goede te doen. Maar als 15 jaar later de deal ineens op straat ligt, kost het de VVD-crimefighters de kop.

Begin december verschijnt het rapport van de commissie Oosting over de affaire. Wij spraken met tientallen betrokkenen, medewerkers binnen het justitiële apparaat, met topambtenaren, politici & advocaten en kopstukken uit de onderwereld. Ze geven antwoord op de vraag waar het mis ging met de bewindslieden. En waarom Fred Teeven zo’n gunstige deal sloot met een topcrimineel. In Brandpunt Reporter een reconstructie. Over geheime afspraken, politieke blunders en de rol van de onderwereld.

Bron : Kro Reporter

Advertenties

One Reply to “Brandpunt Reporter – De val van Fred Teeven (video)”

  1. Om zijn betrokkenheid in de IRT affaire zou die al strafrechtelijk vervolgd moeten worden, Maar nee hoor, dit soort Figuren lijken onaantastbaar. en dan opa Opstelten, eeuuhhhmm ehhh euuhhhmm, nee geen bonnetje, er is niks er was niks en er zal ook nooit iets zijn! Ongelooflijk dat wij ons door dit soort Figuren laten regeren. De wereld is rot, er is geen hoop Meer! Dat dan gekoppeld aan het beste kabinet ooit, de onderste steen, en de door en door fascistische, corrupte Europese unie met hun waanzinnige massa immigratie zie ik geen licht Meer aan het einde van de tunnel! En als je licht ziet zal het wel een tegenmoet komende trein zijn. EU R.I.P

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s