Zomergast Aboutaleb; Rotterdamse Zonnekoning negeert onafhankelijke journalisten (video)

WeAreChangeRotterdam produceerde een minidocu waarin Ahmed Aboutaleb, burgemeester van Rotterdam de hoofdrol speelt. Maak kennis met de man in de mainstream-media en de man die wij meerdere malen hebben benaderd. Onze vragen echter mogen niet gesteld worden. Het imago van de burgemeester is waar het allemaal om draait.

Achmed Aboutaleb is vanavond de eerste zomergast bij de VPRO. Hij mag daar urenlang beelden laten zien die hem typeren als “de mens die hij graag wil zijn’. De onafhankelijke journalisten van We Are Change Rotterdam hebben de burgemeester de afgelopen drie jaar vragen proberen te stellen die er toe doen. Over discriminatie, het Rotterdams politie-optreden, cameratoezicht, preventief selectief fouilleren en dwangarbeid voor uitkeringsgerechtigden. Interviewverzoeken werden structureel geweigerd, de voorlichter liet alleen ruimte in de marge rondom publieke optredens als optie. Maar zelfs die kans op een antwoord werd veronachtzaamd. Omdat we geen kritische geluiden verwachten vanavond hebben we een kort opiniestuk gemaakt van de ervaringen die wij met Aboutaleb hebben opgedaan. Hier onze prelude op VPRO zomergasten met in de hoofdrol de Rotterdamse burgemeester Aboutaleb.

Bron : WeAreChangeRotterdam

Advertenties

2 Replies to “Zomergast Aboutaleb; Rotterdamse Zonnekoning negeert onafhankelijke journalisten (video)”

  1. Abou laadklep is een narcist van het zuiverste water, wat een arrogantie kan die man ten toon spreidden. Hij laat zich graag intervieuwen door hielenlikkende journalisten, maar owee als er door onafhankelijke journalisten zoals van We are change vragen worden gesteld. Dan is Abou Laadklep minder mondig en zelfs ronduit vijandig in zijn reactie.
    Ik ben zelf hulpverlener van beroep en jarenlang werkzaam geweest in de psychiatrie en de jeugdzorg. Vooral in de jeugdzorg ben ik veel gezinnen tegen gekomen die door alle bezuinigingen en lastenverzwaringen het hoofd niet meer boven water kunnen houden. En dan durft onze Roverheid met hun asosciale participatie samenleving komen als zijnde de oplossing. Sailant detail vind ik dat uitgerekend de uitvoerdster van dit systeem Jetta Kleinsma zelf 8 jaar heeft gedaan over een universitaire opleiding geschiedenis. Deze “opleiding” staat bekend als de universitaire opleiding voor kneusjes. Na haar studie is mankepoot Kleinsma linea recta de PvDA binnen gelopen en is sinsdien niet meer wegeweest. Dus Jetta, wie is hier de lamzak en klaploper?? En uiteraard gaat Jetta straks leuk centen opstrijken via links en rechts wat leuke commissariaatjes, net als haar andere landverraadende NSB collega’s met de bijnaam politici.
    Hoe herken je een liegende politicus, aan zijn bewegende lippen!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s