Vrije energie nu echt voor consument en MKB beschikbaar: de Kinetic Power Plant (video)

(Earth Matters) In mei is de AUKW of Kinetic Power Plant, in Oostenrijk uitgebreid en openbaar getest. De kleinste versie is een energie opwekker met een continue output van 4,8 KiloWatt, waar alleen initieel 50 watt voor nodig is om het aan te zwengelen.

Meer dan 700 mensen hebben de openbare testfase van een aantal weken kunnen bekijken. Onder hen waren vele sceptici, maar na de tests was men behoorlijk onder de indruk van de resultaten. Er komt geen gas, geen olie, geen kolen, geen zon, geen wind en geen atoomenergie aan te pas. Een potentiële gamechanger dus, want het lijkt er op dat vrije energie hiermee voor de consument bereikbaar is. Toine Wayers is met zijn zilverstroom.com de importeur en verkoper voor Nederland en met hem praten we over ins- en outs van deze uitvinding. Met André Norel en Anita Beijer die ook in de uitzending zijn praten we over wat er nog meer gaande is in vrije energieland.

Aan bod komen onder meer de techniek, de kosten, het onderhoud, de levensduur en hoe er met het patent wat in aanvraag is wordt omgegaan.

Al jaren volgen we wat er allemaal gebeurt in de wereld van de vrije energie en zijn bijzonder verheugd te kunnen melden dat het nu beschikbaar is voor de consument en het MKB. Het is nog verre van gratis en ook niet klein, maar de eerste stap in het publieke domein is gezet. De weg naar meer, beter, kleiner, goedkoper. is onvermijdelijk. We zijn hier getuige van de eerste stappen. De eerste computer was 30 x 30 meter en komt qua prestaties niet in de buurt van hetgeen een smartphone nu kan. Ze was het ook met het eerste mobieltje, daarvoor moest je ongeveer een satteliet ontvanger en een grote koffer meenemen.

De kleinste versie van de Kinetic Power Plant is ongeveer € 13.000,- en behelst een buis van 4,5 meter hoog. Bedrijfsapplicaties van 200 Mega Watt zijn ook leverbaar. Als we op deze ontwikkeling inzetten is het binnen een paar jaar ingebouwd in elke wasmachine en auto die je maar kunt bedenken. Bye, bye fossiele energie is nu nog maar een kwestie van tijd. We lopen achter als het gaat om de hoeveelheid groene energie die we willen produceren, de inhaalslag is ingezet en vanwege de aanwezigheid in het publieke domein ook volkomen onstuitbaar!

Meer info MKB: 200 kW t/m 100 Mega Watt units http://www.zilverstroom.com
Meer info consumenten: 5 kW unit http://www.gaia-energy.org/tag/aukw

Rectificatie van één uitspraak in onderstaande video: “We bedoelen een KPP van 200 kilo Watt kost 750 duizend euro, niet 200 mega Watt.

Bron : Earth Matters

Advertenties

One Reply to “Vrije energie nu echt voor consument en MKB beschikbaar: de Kinetic Power Plant (video)”

  1. Allemachtig wat naïef. Dit is het zoveelste perpetuum mobile. Er is NIET ÉÉN rapport van een klant die zo’n ding gekocht heeft en verklaart dat het werkt. Ze zijn er alleen op uit om voor veel geld licenties te verkopen. Er zijn vele, meest Duitstalige websites waar met degelijke argumenten aangetoond wordt dat dit puur bedrog is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s