De Nieuwe Dominee over leiderschap tonen in je leven (Biker met een boodschap) De Onafhankelijke Media (video)

Hoe kunnen we ons weren als dit systeem en onze regering ons niet meer dient? We leven in een wereld geregeerd door computers en systemen die totaal onmenselijk zijn. Wij vrije mensen van goede wil moeten elkaar weer steunen, we moeten weer verbonden aangaan. Zoals de Spartaanse krijgers elkaar steunden. Loyaliteit, trouw, liefde en leiderschap. Dit leiderschap betekend dat de leider voorop loopt!

Robert van den Bout leidt ons tot een besef van samenhorigheid. Geleerd en toegepast binnen de motorclubs verkondigd deze nieuwe Dominee, Robert, deze boodschap. Een inspirerende boodschap.

Tilasmi Frigge spreekt met zijn gast in de Libertijn in Den Haag. Georganiseerd door de Ommekeer, de Onafhankelijke Pers en St. Lokaal Geld.

Bron : De Ommekeer

Advertenties

One Reply to “De Nieuwe Dominee over leiderschap tonen in je leven (Biker met een boodschap) De Onafhankelijke Media (video)”

  1. Met zijn boodschap dat we vastzitten in on- en ontmenselijkende systemen, slaat Robert van den Bout de spijker op de kop. Dat wil echter niet zeggen dat die systemen mislukt zijn, maar wel dat ze hun tijd hebben gehad. Ze zijn eenvoudigweg uitgewerkt en daardoor niet opgewassen tegen de grensoverschrijdende problemen van onze tijd. En dat geldt voor zowel het parlementaire als het monetaire systeem, waar het beleid wereldwijd op gestoeld is. Met als resultaat een achterhaalde en daarmee onvruchtbare aanpak van de gezamenlijke wereldproblemen, waardoor deze met de dag in omvang toenemen.
    Niet verwonderlijk, omdat beide systemen geschoeid zijn op een dictatoriale leest. Leesten die elkaar bovendien versterken. De dictatuur van ‘wie regeert dicteert’ en die van ‘wie betaalt bepaalt’ zijn namelijk de twee handen op de buik van het bevoegd gezag. De kleur en samenstelling daarvan doet niet ter zake. Zolang onze hoogmogende dames en heren dit inzicht ontberen, zal begrijpelijkerwijs alles bij het moedeloos makende oude blijven. Zonder inzicht nu eenmaal geen uitzicht. Of om met wijlen Joop den Uyl te spreken: “Waar visie ontbreekt komt het volk om”. Dus zullen onze systeembeheerders het ondemocratische recht van de sterkste blijven propageren, onder het mom van algemeen belang. Hoe ziende blind en horende doof kun je zijn, alle universitaire scholing ten spijt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s