Cafe Weltschmerz : Willem Middelkoop met Ewald Engelen -over Ewald Engelen (video)

Willem Middelkoop in gesprek met financieel geograaf Ewald Engelen. Engelen heeft een zware tijd achter de rug. Kritiek op de lijst met namen in zijn boek en zijn reflectie daarop, bracht hem in een persoonlijke crisis. Hij heeft zich daar inmiddels uitgevochten en met Willem bespreekt hij zijn mentale houding tegenover de financiële wereld en de media.

Bron : Cafe Weltschmerz

Advertenties

3 Replies to “Cafe Weltschmerz : Willem Middelkoop met Ewald Engelen -over Ewald Engelen (video)”

  1. Waarom hij zo fel kan zijn Willem: ik zou zeggen een integer mens met ongelooflijk veel gevoel voor recht en onrecht. Luister nog maar eens goed! Dit is nu iemand waarover ik nooit over mijn lippen zou kunnen krijgen dat hij op juridisch legale wijze aan zelfverrijking doet. Een voorbeeld voor vellen van ons………. toch Willem!

  2. Ben het erg met je eens. Sommigen zullen het naiviteit noemen, maar het is integriteit en oprechtheid en eerlijkheid en oprechtheid.. Het is iig het tegenovergestelde van wat nu de status quo is in de maatschappij

  3. Ben het erg met je eens. Sommigen zullen het naiviteit noemen, maar het is integriteit en oprechtheid en eerlijkheid en oprechtheid.. Het is iig ongeveer het tegenovergestelde van wat nu de status quo is in de maatschappij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s