Lezing over banken met Joris Luyendijk en meer sprekers – 13-05-15 (video)

De avond met Joris Luyendijk over de toekomst van de financiële sector was binnen twintig uur uitverkocht. Daarom bieden we je deze opgenomen livestream aan.

Advertenties

3 Replies to “Lezing over banken met Joris Luyendijk en meer sprekers – 13-05-15 (video)”

  1. Dat was dus wel een beetje dom om Jesse Klaver hier als gast te laten verschijnen. Want hoe kun je als nieuwe voorman van Groenlinks nu het graaigedrag van bankiers serieus op de korrel nemen terwijl het nota bene je eigen partij is die het ESM-verdrag heeft ondertekend op grond waarvan de bankiers ons allemaal mogen uitplunderen. Beste mensen: Jesse Klaver is dus óf heel dom óf net zo corrupt als de rest van het zootje. Ik denk dat laatste.

  2. Jammer dat er weer een politicus is uitgenodigd want die hoort hier beslist niet een podium te krijgen. Want hoe kan Groenlinks-voorman Jesse Klaver graaiende bankiers serieus de les lezen terwijl het nota bene zijn eigen partij is die het ESM-verdrag mede heeft ondertekend op grond waarvan onze hele samenleving mag worden uitgeplunderd door diezelfde bankiers. Jesse Klaver is dus óf heel dom…óf net zo corrupt als de rest van het zootje.

    Dat laatste dus.

  3. luyendijk heeft het hele bank-probleem blootgelegd-maar doen de banken daar wat mee, hij wordt gewoon weggehoond, want wat blijkt, de banken hebben het politiek,sociaal,mondiaal,multimediaal voor het zeggen, STOP daarmee nu het nog kan!NWO-down/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s