Cafe Weltschmerz – George van Houts interviewt Wouter Koolmees over MKB, Banken en meer (video)

Theatermaker en acteur George van Houts praat met D66 2e kamer financieel woordvoerder. Het gaat over het onaanvaardbare gedrag van de banken ten aanzien van het MKB. Ook komt de rol van de politiek ter sprake. Een gesprek wat een vervolg dient te krijgen.

Bron : Cafe Weltschmerz

Advertenties

One Reply to “Cafe Weltschmerz – George van Houts interviewt Wouter Koolmees over MKB, Banken en meer (video)”

  1. Leuk gesprek. Levert alleen op dat we nu zien dat “de politiek” er ook geen snars van begrijpt. Deze D66 man praat alleen maar over “verbetering” van het bestaande systeem. En het systeem is : particuliere banken die het geld creëren. Hij kent niet anders. Het vak (de studie) “economie” is door de banken gemaakt. Men heeft maar 1 richting. Bovendien is de ECB (of de FED) géén overheidsinstelling, wat Koolmees wel propageert. Kortom: Verandering via de politiek is ondenkbaar. De Politiek is achter de schermen in handen van de financiële wereld. De bevolking moet het heft in eigen handen nemen en zelf een nieuw systeem inzetten. Samenwerking van de nieuwe initiatieven ?
    Off the record blijkt hr Koolmees toch iets beter geïnformeerd. Jammer dat die facade steeds maar weer moet worden opgehouden.
    Mooi initiatief George!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s