Petitie ‘Ons Geld’ komt aan in Tweede Kamer (video)

Op 21 april 2015 werd door De Verleiders, Ad Broere en Ons Geld het burgerinitiatief aangeboden aan Helma Neppérus, voorzitter van de commissie burgerinitiatieven. Het doel van het initiatief – met 113.878 handtekeningen – is om geldschepping bespreekbaar te maken in het parlement en om de rol van banken nu en in de toekomst kritisch onder de loep te nemen. We Are Change Rotterdam doet verslag en sprak met Pierre Bokma en Victor Löw over de scheiding tussen Banken en Staat.

Bron : WeAreChangeRotterdam

Advertenties

One Reply to “Petitie ‘Ons Geld’ komt aan in Tweede Kamer (video)”

  1. Gezond geld heeft helemaal geen criminele bankiers en politieke flierefluiters als tussenhandelaren nodig. Daarom zullen deze organisatiecriminelen die ons ziek geld als wettig betaalmiddel opleggen hun monetaire systeem met alle mogelijke middelen -ook gewapenderhand!- verdedigen: het zieke geld levert hen immers de mooie (dat zijn dik-betaalde) baantjes op.
    Nu dit zieke systeem voor de zoveelste keer op instorten staat zien we dat de Dollar (Euro, Pond) alleen nog met militaire afpersing en gappen overeind kan worden gehouden gezien de vele aanvalsoorlogen van de NATO. Er is geen enkel verschil tussen de soldaten die voor Hitler vochten en de soldaten die nu voor Obama vechten. Er is ook geen enkel verschil met de oorlogspropaganda van de NAZI’s en de oorlogspropaganda van de Amerikanen. Obama is gewoon een nieuwe Hiler. Gewoon een nieuwe gek die haakt naar wereldheerschappij. Oktober 1929 (Wallstreet Crash) ligt opnieuw vóór ons en we krijgen met een crisis te maken waar over 100 jaar nog gesproken zal worden.

    Bedankt bankiers, bedankt politici. Wat zijn jullie toch geweldige mensen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s