Cafe Weltschmerz – Michiel Werkman interviewt Marjorie Sinke over de hoorzitting in de Tweede Kamer over Bijzonder Beheer binnen de banken (video)

Michiel Werkman praat met advocate Marjorie Sinke over de hoorzitting van de tweede kamer, over de wijze waarop banken omgaan met kwetsbare, kleine- en middelgrote bedrijven. Bijzonder Beheer zijn de afdelingen binnen de banken, die als “ziekenboeg” bedoeld zijn maar volgens critici zich als abattoir of slachthuis gedragen.

Michiel Werkman is oud bankier bij de Rabo bank en kent de klappen van de zweep. Hij interviewt voor Café Weltschmerz Marjorie Sinke. Zij is advocate, gespecialiseerd in de probleemgevallen binnen het MKB. Zij is initiatiefneemster van de hoorzitting, maar werd door de organisatie niet uitgenodigd daaraan deel te nemen. Michiel Werkman zal wel in de tweede kamer gehoord worden. Kijk en huiver over hoe banken, naast het geknoei om bonussen de economie hun diensten bewijzen!

Michiel Werkman schreef over dit onderwerp een blog http://www.cafeweltschmerz.nl/bijzond…

Bron :  Cafe WeltschmerzVitali Feiten

Advertenties

2 Replies to “Cafe Weltschmerz – Michiel Werkman interviewt Marjorie Sinke over de hoorzitting in de Tweede Kamer over Bijzonder Beheer binnen de banken (video)”

  1. Jurgens Redczus · Top Commenter

    Liwwadders,jullie hebben er nu een onjuiste kop van gemaakt.Lees de aangifte eerst goed voordat je een kop aanpast. De aangifte heeft betrekking op een zaak die een gezin uit Sneek tegen de Rabo heeft aangespannen.Hierdoor denken nu anderen in het land dat de kop op de Verpanding zaak slaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s