‘OM en Belastingdienst wisten wel degelijk van deal Teeven en Cees H.’ (video)

Naamloos

Naamloos

Minister van Justitie Ivo Opstelten en staatssecretaris Fred Teeven hebben vanavond bekendgemaakt te zullen aftreden. De twee raakten in opspraak door de deal van justitie met de drugsdealer Cees H.

.

Advertenties

One Reply to “‘OM en Belastingdienst wisten wel degelijk van deal Teeven en Cees H.’ (video)”

 1. Gerechtigheid zal gaan geschieden…

  Inmiddels al bijna 17 miljoen mensen,
  op dit hele kleine stukje aarde.
  Een land met duizend meningen, die schrijf je niet teveel wetten voor en die blijf je niet nog méér centen afpakken.
  Die burgers laat je in hun Waarde en Eigenwaarde.

  Doordat er zoveel onvrede is ontstaan onder de burgers ben ik zelf in oplossingen gaan nadenken en ik ben zelf van mening…

  1 – Dat het tijd wordt voor een referendum om wel of niet bij de EU te blijven. Het eens zó rijke Nederland is er inmiddels alleen maar armer door geworden, het heeft verder geen meerwaarde gegeven.

  2 – Dat het tijd wordt om een landelijke volkstelling te gaan houden. Na een maand niet in desbetreffende gemeente gemeld te hebben, alles meteen volledig stop zetten en het BSN nr. direct vernietigen. Het voormalige sofinummer, zou al niet fraudegevoelig zijn!!!

  3 – Dat het verstandig is om alle directeuren en andere hooggeplaatste onder de loep te nemen, die in een zorginstelling of bij een (vrijwilligers) organisatie werkzaam zijn. Bij gebreken alleen nog maar mensen op die functies inzetten die affiniteit hebben met de doelgroep. Zodat het geld weer besteed gaat worden waarvoor het ook bedoeld is.

  4 – Dat het tijd wordt dat alle fraudeurs, oplichters en de burgers die niet met onze maatstaven van de maatschappij kunnen omgaan, hogere en sobere straffen opgelegd moeten krijgen. Alleen in stilte gaat je geweten knagen, dan pas kan iemand zijn fouten inzien en veranderen. In deze tijd wordt een crimineel beter behandeld dan een slachtoffer en een burger die wel volgens de maatstaven leeft.

  5 – Dat het verstandig is om naar de proefboringen van schaliegas, volledig af te zien. De destructieve gevolgen zijn in Amerika al niet meer te overzien. Gebieden groter dan Nederland zijn inmiddels totaal vergiftigd en onherstelbaar verwoest. (zie You Tube; explosive fracking +- 50 min, gelukkig door een pensioen activist is geplaatst). Inmiddels verwijderd van You Tube, wat het nadenken waard is!!!

  6 – Dat de keuze van het verbod op roken gemakkelijker opgelost kan worden door een rode sticker met verboden te roken en met een groene sticker toegestaan om te roken op het raam te plakken, van een horeca gelegenheid. Voor ieder weer wat wils, voor personeel om te gaan werken en voor de gasten om te gaan vertoeven.

  7 – Dat de jeugd zelf wel zo capabel genoeg is om op den duur te weten wat goed en slecht is voor hem of haar, juist door de strengere wetgeving voor drank en etc. werk je verkeerd gedrag in de hand. Afraden blijft nog steeds aanraden. Wij als ouderen mogen zeker niet vergeten, dat wij óók ooit jong zijn geweest. Door eigen ervaringen en fouten wordt je wijzer.

  8 – Dat het probleem van de hondenpoep gemakkelijker opgelost kan worden. Door meer bomen aan de straatkanten te planten, wat al hoogstnoodzakelijk is vanwege de luchtvervuiling. Daar omheen een grotere ruimte vrij laten, om daar de hond zijn behoeftes te kunnen laten doen. En het later met een gemeente wagentje tweewekelijks op te laten zuigen, het zit n.l. gewoon in de gene van de hond zoals een krant voor een mens is. Dan is de hond weer in zijn eigen doen en laten en dan is het baasje en de medeburger ook weer tevreden.

  9 – Dat het niet verkeerd is dat dit kabinet onder ogen gaat zien, wat voor een verdeeldheid en eenzaamheid het aan het creëren is onder de bevolking. Een Nederland waar alle sociale voorzieningen qua zorg en vertier aan het wegvallen is, dat alles waar wij eens zó trots op waren. Dat dit kabinet beter voor zichzelf kan gaan toegeven, dat het tijd wordt voor herverkiezingen zodat de juiste mensen weer over ons lot verder kunnen gaan beslissen.

  10 – Dat het verstandig zou zijn en om tevens alles meteen uit te sluiten, dat wij beter meteen dubbel kunnen stemmen. Eén maal per computer en één maal handmatig, zó kunnen er zeker geen misverstanden ontstaan en kan het nieuwe kabinet meteen door om Nederland opnieuw te stabiliseren.

  11- Ik ben van mening en ik geloof er zelfs in, als het nieuwe kabinet zelf uit de EU durft te stappen en enkele wetten gaat herzien, dat Nederland dan pas WÉÉR alles opnieuw kan opbouwen. Wat het ooit heeft afgebroken en dat wij dan óók pas wéér…

  TROTS KUNNEN GAAN ZIJN OP
  ONS MOOIE EN SOCIALE NEDERLAND, ZOALS HET OOIT EERDER HEEFT BESTAAN.

  Waar iedereen wéér Tevreden en Gelukkig mee is en óók ieder zijn Eigenwaarde er wéér mee terug heeft. Zodat wij weer van het korte leven wat ons is gegeven op aarde kunnen gaan genieten. In een Gehele Nieuwe Maatschappij, waarin de burger, dier en natuur wéér samen in mee mogen delen.

  Dan kunnen wij wéér van Ons Zelf
  en óók wéér van de rest van
  De Wereld gaan houden…

  Het zou allemaal zó simpel opgelost kunnen worden, maar wie ben ik? Ik ben maar een “klein en simpel” burgertje en op dit moment alleen nog maar… een Zéér Teleurgesteld landgenootje en misschien straks écht in de rouw.

  Maar mijn verdere stille gebeden na mijn Aktie 11 juli 2013 in Den Haag worden dan tóch verhoord door GOD, de Almachtige Vader die in de hemel als ook op aarde heerst.

  Hoogmoed komt voor de val, voor dit gehele kabinet.
  9 maart 2015 is een mooi begin, om de gehele waarheid aan het licht te brengen van de hooggeplaatste in dit kabinet die hun machtspositie zwaar hebben misbruikt…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s