Marcel Messing over de ommekeer (video)

header-=====

We zitten in een enorme verandering. Maar hoe moet je je nu als mens gedragen terwijl je je huis kwijt raakt of zonder hulp in een bejaarden tehuis zit? Onze mensenrechten worden ons systematisch afgenomen. Marcel Messing beantwoord enkele vragen in dit interview met de Ommekeer.

Bron : YouTube

Advertenties

One Reply to “Marcel Messing over de ommekeer (video)”

 1. (((( Geld Creatie Uit Het Niets )))), een laatste waarschuwing uit het verleden, bedoeld voor de wereld bevolking !!!

  Cyclus van macht, inhaligheid, propaganda, controle van de publieke geest, het creëren van een illusie van echte democratie en grote broer continu op je lip > een Audioboek van George Orwell 1984, een toekomst voorspelling ?

  1984 by George Orwell > Oorlog is vrede ? Onwetendheid is kracht ? Vrijheid is slavernij ?

  Het zelf uit eigen beweging ongeldig laten verklaren door de voorzitter van een stem bureau van je eigen stem biljet word angstvallig tijdens de landelijke gehouden verkiezingen op Provinciale Staten, politieke partijen en waterschappen bewust weggelaten voor de kiezer, en niet gepromote ? Deze ( optie 5 ) is een nieuwe optie voor de Nederlandse kiezer, en tevens een gat in de Nederlandse wet, die beter uitpakt voor de kiezers tijdens de landelijke gehouden verkiezingen op Provinciale Staten, politieke partijen en waterschappen.

  George Orwell laatste waarschuwing ( 1984 ) Of de parodie / toekomst voorspelling uit komt blijft de grote vraag ?

  Het zelf ongeldig te laten maken van je eigen stem biljet door de voorzitter van een stem bureau word soms door landelijke stem bureau s geweigerd tijdens de Nederlandse landelijke gehouden verkiezingen op Provinciale Staten, politieke partijen en waterschappen, ter wel de kiezer daar wel het volste recht toe heeft hier zelf over te mogen beslissen. Het stem bureau hoort zich immers onpartijdig op te stellen naar de kiezer toe, indien dit wel gebeurd, en het stem bureau gaat bepalen wat je wel of niet met je stem biljet mag doen, valt dit voor de kiezer onder de catalogi aantasting van de Nederlandse grondrechten, en is dat meer dan onbegrijpelijk te noemen. Het dient dan ook wettelijk vast te worden gesteld bij de kiesraad en landelijke stem bureau s om je eigen stem biljet ten alle tijden ongeldig te laten verklaren bij de voorzitter van een willekeurige stem bureau indien je niet meer wil stemmen op geen enkele politieke partij. Momenteel is optie 5 nog niet in het leven geroepen en bestaat er nog geen ( optie 5 ) bij het stembureau s, maar dient het buiten gebruik laten stellen van je stem biljet alleen indien je als kiezer een verkeerde stem hebt uitgebracht, zie ( optie 4 ) De nieuwe ( optie 5 ) is voor de kiezer een gat in de Nederlandse wet ? Elk stembureau in Nederland heeft een stempel met daarop het woord ( buiten gebruik ) gedrukt. Deze wordt momenteel gebruikt in ( Optie 4 ) Bij ( optie 5 ) ga je zelf naar het stembureau om dan je eigen stem biljet bij de voorzitter wettelijk ongeldig te laten verklaren En dien je namens je zelf het stem biljet met bijvoorbeeld een de tekst te ondertekend dat je stem biljet niet meer namens jou mag worden gebruikt door het stembureau, Provinciale Staten, politieke partijen en waterschappen. De ander twee optie het blanco stemmen of het verscheuren van je eigen stem biljet is en blijft voor meerdere Nederlanders een zeer grijs gebied waarbij het bij meerdere kiezers geheel niet duidelijk is wat er dan gaat gebeuren met je stem biljet. Te wel ( optie 5 ) juridische en wettelijk gezien beter uit de bus komt voor de kiezer dan ( optie 4 ) De onduidelijkheden worden dan ook beter weg genomen bij de kiezer. Ook word het ongeldig verklaren van je stem biljet angstvallig door landelijke stem bureau s en kiesraad weggelaten en niet gepromote. Het vermoedelijk bestaat dan ook dat dit gebeurd door eigen belangen, om zo veel mogelijk stemmen te kunnen vergaren voor politieke partijen, maar dit is strijdig met de grondrechten van een kiezers ter wel de kiezers ten alle tijden het recht heeft om over deze nieuwe informatie te kunnen beschikken.

  George Orwell draait in zijn graf, Main Stream Media, Oorlog is vrede, Onwetendheid is kracht, Vrijheid is slavernij?

  Landelijk ( bekende ) optie s

  ( Optie 1 ) = Zelf naar het stem bureau gaan, en een stem uitbrengen
  ( Optie 2 ) = Zelf naar het stem bureau gaan, en een Blanco stem uitbrengen
  ( Optie 3 ) = Niet naar het stem bureau gaan, verscheuren van eigen stem biljet, en in de Prullenmand
  ( Optie 4 ) = De buiten gebruik stempel van de landelijke stem bureau s was in eerste instantie gebruikt als de kiezer een vergissing had gemaakt bij het stemmen, en opnieuw een stem wil uitbrengen Om te ver komen dat een tweede stem in omloop werd gebracht bij het stem bureau wordt door de voorzitter van het stem bureau het eerste ingeleverde stem biljet buiten gebruik gesteld van de kiezer.

  (((( Geld creatie uit het niets )))) > Voor, en na de crisis : niets geleerd, niets vergeten

  ( Optie 5 ) = Is vrij nieuwe onbekende optie voor de kiezer, en tevens een gat in de Nederlandse wet, die veel beter uitpakt voor de kiezer en de twijfels van optie 2 en 3 weg zullen nemen. Deze optie wordt ook angstvallig door de landelijke stem bureau s en kiesraad weg gelaten voor de kiezer en niet gepromote tijdens de verkiezingen vanwege de landelijke wantrouwen die is ontstaan bij de Nederlandse bevolking in politiek partijen.

  ( Optie 5 )

  Door uit eigen beweging naar het stem bureau komen om je eigen stem biljet bij de voorzitter van een willekeurig stem bureau van eigen stad wettelijk ongeldig te laten maken door de voorzitter van het stem bureau met de al aanwezige stempel van het stembureau met de tekst ( buiten gebruik ) er op gedrukt Waardoor zo n stem biljet wettelijk ongeldig wordt verklaard door de kiezer. Een voorbeeld : De kiezer zal in je eigen geschreven tekst vermelde op het stem biljet dat je stem biljet ( namens hem of haar ) niet meer mag worden gebruikt door het stem bureau s, Provinciale Staten, politieke partijen en waterschappen, en ongeldig is verklaard om hier nog enige rechten aan te kunnen ontlenen.

  De Ommekeer > http://ommekeer-nederland.nl/sns-bank-gedagvaard-klant-wil-rente-over-geld-uit-het-niets-terug/#

  Advocaat Paul van de Waarsenburg dagvaard de SNS bank over de (((( Geld Creatie Uit Het Niets )))), daar wordt extreem hoge rente over gerekend. De klant wil zijn geld terug.

  In 2014 voor de eerste keer in Engeland parlement in 170 jaar besprekingen over ((( Geld Creatie Uit Het Niets )))

  (((( Ons Geld )))) > http://onsgeld.nu/external-videos/het-grote-geld-is-aan-de-macht-en-daar-moeten-we-tegen-in-opstand-komen-george-van-houts-bij-dwdd/

  Op Facebook > http://www.facebook.com/burgerinitiatiefonsgeld?fref=nf en http://www.billstill.com/

  (((( Geld creatie uit het niets )))) > Voor, en na de crisis : niets geleerd, niets vergeten

  Maak een eind aan de crisis, ontneem banken het privilege om geld te mogen maken uit het niets. Help mee het systeem te veranderen.

  Ons visie = Vrijheid, Gelijkheid en Soevereiniteit

  Burgerinitiatief ( Ons Geld ) voert campagne, en zet druk op de politiek om geld creatie onder publiek bestuur te plaatsen. We willen staats geld dat vrij is van ( schuld en rente ), en een einde aan geld dat gecreëerd wordt door banken. Democratie en vrijheid zullen nooit volledig gerealiseerd zijn zolang we niet de macht over geld creatie in handen hebben. Een publiek geld systeem maakt het mogelijk publieke en private schulden drastisch te verminderen en daarmee onze vrijheid te vergroten.

  Dankzij uw handtekening gaat het mogelijk worden dat Nederland weer voorspoed zal kennen.

  Vergeet echter niet : 40.000 is niet het einde. De politiek dient te voelen dat geld schepping nu dan eindelijk serieus genomen moet worden. Er zijn dus zoveel mogelijk handtekeningen nodig; ver boven de wettelijke eis van 40.000. Als u het burgerinitiatief verder kunt verspreiden zal onze toekomstige maatschappij u eeuwig dankbaar zijn.

  Het burgerinitiatief ( Ons Geld ) van De Verleiders heeft zijn eerste doel bereikt :

  het behalen van 40.000 handtekeningen. De teller staat inmiddels op 111.853 We gaan natuurlijk door ! Hoe meer handtekeningen er zijn des te beter het is. Tenslotte komt elke handtekening van iemand die hiermee aan wil geven dat ( hij ) of ( zij ) wil dat het anders moet. Deel de onder aangegeven web – link zo veel mogelijk met meerdere mensen als u kunt, zodat meerdere op de hoogte worden gebracht van het burgerinitiatief :

  Bedankt voor het tekenen van het burgerinitiatief !

  Bedankt voor uw inzet, en op naar een betere toekomst van ons allemaal !

  Geld Creatie Uit Het Niets > http://burgerinitiatiefonsgeld.nu en http://burgerinitiatiefonsgeld.nu/context

  De Toren Van Basel ( BIS ) Bank > http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/de-bis-bank-de-as-van-het-geld/comment-page-2/

  Met optimisme, namens De Verleiders, en Stichting Ons Geld, Luuk de Waal Malefijt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s